Playful organisatieadviseur Edwin de Vos

Playful Organisatieadviseur | Partner in Professional Play

Edwin de Vos (1982) is na zijn studie Bedrijfskundige Informatica in 2005 begonnen als adviseur procesmanagement. In datzelfde jaar is hij ook betrokken geraakt bij de serious business simulation The Management Challenge. Hij is gestart als ontwikkelaar van de internetversie van deze managementtraining, waarna hij zich heeft toegelegd op de begeleiding van het spel. Op 1 augustus 2011 is Edwin voor zichzelf begonnen als Playful Organisatieadviseur en inmiddels is hij een ervaren begeleider en meemaker van The Management Challenge.

In 2013 is Edwin opgeleid tot gecertificeerd LEGO SERIOUS PLAY facilitator. Deze methodiek – die door LEGO is ontwikkeld in samenwerking met de IMD Business School in Lausanne, Zwitserland – is gebaseerd op recente kennis over systeemdenken, neurowetenschap, strategie en game-ontwikkeling. Edwin begeleidt sessies op het gebied van organisatieontwikkeling en innovatie met behulp van LEGO SERIOUS PLAY.

Met zijn playful vaardigheden en playful mindset weet Edwin op een heldere en duidelijke manier complexiteit inzichtelijk en hanteerbaar te maken. Zijn concrete oplossingen stellen organisaties te groeien en een duurzame toekomst te realiseren.

Wil je meer weten over Edwin of zijn playful diensten? Heb je zelf een playful idee? Of wil je gewoon eens afspreken? Neem dan contact met hem op.

Profielfoto Edwin de Vos (Playful Organisatieadviseur)

“The act of play itself may be outside of “normal” activities. The result is that we stumble upon new behaviours, thoughts, strategies, movements, or ways of being. We see things in a different way and have fresh insights.”

Stuart Brown, Play

Playful inspiratie

Benieuwd wat Edwin op dit moment bezig houdt? Daarover schrijft hij elke drie weken een stuk onder de noemer Playful Inspiratie. De laatste drie vind je hieronder.

  • Begeleid The Management Challenge zelf

Begeleid zelf een management simulatie!

30 juni 2020|0 Reacties

Houd jij je als professional bezig met organisatieontwikkeling? Begeleid zelf The Management Challenge en benut zo de kracht van serious gaming! In een online leeromgeving leer je hoe deze management simulatie werkt. En hoe