LEGO® SERIOUS PLAY® Kennismakingsworkshop

Ervaar zelf de kracht van LEGO® SERIOUS PLAY®

Regelmatig organiseert Edwin de Vos kennismakingsworkshops om geïnteresseerden kennis te laten maken met LEGO SERIOUS PLAY. De deelnemers krijgen tijdens de kennismakingsworkshop een goed beeld van deze innovatieve methodiek en de mogelijkheden om ingewikkelde vraagstukken in hun eigen organisatie of werkveld inzichtelijk en hanteerbaar te maken.

Gedurende de kennismakingsworkshop staat – net als bij een ‘normale’ workshop LEGO SERIOUS PLAY – een vraagstuk centraal. De LEGO stenen worden gebruikt om een antwoord op dit vraagstuk te bouwen en het antwoord te delen met de groep. Eerst wordt door de deelnemers individueel een LEGO model gebouwd en gedeeld en vervolgens bouwt de groep op basis van de individuele modellen en verhalen een gemeenschappelijk antwoord op het vraagstuk. De deelnemers ervaren zo de kracht van het LEGO SERIOUS PLAY proces, dat zit in de volgorde van het individuele model naar een gemeenschappelijk model.

Verder zullen de deelnemers tijdens de kennismakingsworkshop ervaren dat:

  • alle deelnemers 100% deelnemen en 100% inbreng hebben,
  • er verfrissende en onverwachte nieuwe inzichten ontstaan,
  • ingewikkelde onderwerpen voor iedereen inzichtelijk en hanteerbaar worden,
  • er in korte tijd concrete en tastbare resultaten worden gerealiseerd!

Wat anderen zeggen

Aanmelden

Workshop op maat

  • Heb je zelf een interessante groep mensen?
  • Of heb je wellicht een mooie locatie?
  • Of misschien een geschikt evenement?

Neem dan contact op zodat we kunnen kijken of we deze kennismakingsworkshop of een op maat gemaakte LEGO SERIOUS PLAY workshop succesvol kunnen inzetten.

Partner in Professional Play

Visitekaartje Edwin de Vos (Professional Play)Tegenwoordig voert Edwin de Vos zijn LEGO SERIOUS PLAY werkzaamheden uit vanuit Professional Play. Hij is partner van dit boutique adviesbureau dat gespecialiseerd is in het helpen van organisaties, teams en bedrijven bij het vinden van oplossingen voor complexe uitdagingen. En dat sneller dan de deelnemers ooit gewend zijn!

Klik hier voor de website van Professional Play: een online magazine met artikelen, achtergrondinformatie en klantcases.

Al zijn andere werkzaamheden (The Management Challenge, Lean Startup Game, playful organisatieadvies) voert hij uit vanuit Playful Organisatieadvies. Kijk daarvoor vooral rond op deze website. En wil je meer weten, dan kan je natuurlijk altijd contact met hem opnemen.