Edwin de Vos Business Consultancy

Playful Organisatieadviseur | Gecertificeerd LEGO® SERIOUS PLAY® facilitator

LEGO® SERIOUS PLAY®

Denken met je handen!

Edwin de Vos faciliteert workshops op het gebied van organisatieontwikkeling, innovatie en teamontwikkeling onder de noemer ‘Denken met je handen!’. Dit zijn workshops op basis van de LEGO SERIOUS PLAY methode. Een beproefde methode waarbij deelnemers ingewikkelde vraagstukken op een effectieve manier uitwerken door te gaan denken met de handen.

Het resultaat van een workshop ‘Denken met je handen!’ is een gedragen uitkomst waarmee deelnemers gelijk aan de slag kunnen!

The Management Challenge®

Business Improvement Game®

The Management Challenge is een serious business game dat ingaat op de principes van integraal management en leidinggeven. Deelnemers ervaren tijdens deze managementtraining wat het effect is van gericht aandacht geven aan het ontwikkelen van een organisatie en haar medewerkers.

Edwin de Vos is een ervaren begeleider van The Management Challenge en tevens ontwikkelaar en meemaker.

Playful Organisatieadviseur

Edwin de Vos

Edwin de Vos weet met zijn playful vaardigheden en playful mindset complexiteit op een heldere en duidelijke manier inzichtelijk en hanteerbaar te maken. Zijn concrete oplossingen stellen organisaties in staat om te groeien en een duurzame toekomst te realiseren.

Edwin faciliteert playful workshops met behulp van LEGO SERIOUS PLAY en hij faciliteert de serious business game The Management Challenge.

Ervaar LEGO SERIOUS PLAY zelf tijdens een gratis kennismakingsworkshop Meer informatie